Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tocator resturi vegetale 2800W KD5202 Kraftdele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

940 lei Lei
Brand
KraftDele
Out Of stock
Descriere
Tocator resturi vegetale 2800W KD5202 Kraftdele

Taietor electric 2800W KD5202
Referinta: KD5202
Stare: Produs nou

PARAMETRI TEHNICI DE PRODUS
Marca: KRAFT & DELE
Model: KD5202
Putere nominala: 2800W
Viteza fara sarcina: 60 rpm
Grosime de taiere: 44mm
Greutate: 20 kg

COMPOZITIA SET:
? Tocator electric KD5202

DESCRIEREA PRODUSULUI
MARCA DE TOCATOR KRAFT & DELE MODEL KD5202 CU PUTERE 2800W
Tocatorul este echipat cu un motor electric cu inductie modern, cu o putere nominala ridicata de 2500 W - datorita lipsei de perii, acest motor este mai silentios si mult mai putin de urgenta decat un motor de comutator. Utilizarea unui motor fara perii reduce cantitatea de curent care genereaza caldura - cresterea temperaturii de pe carcasa este redusa chiar si in timpul gradinii. In plus, este practic lipsit de defectiuni, nu se uzeaza mecanic, are o structura mai simpla si are o eficienta ridicata. Tocatorul electric se caracterizeaza printr-o functionare mult mai silentioasa in comparatie cu masinile cu ardere interna si o greutate mai mica, datorita careia este mult mai mobila. Este un dispozitiv ecologic si ... vecinul. Marele avantaj al dispozitivului este modul in care este pornit - trebuie doar sa conduceti cablul de alimentare si sa apasati butonul ?START?, iar tocatoarea dvs. va incepe sa lucreze in gradina cu entuziasm!
Taierea ramurilor este unul dintre tratamentele de ingrijire de baza pe care le desfasuram in gradinile noastre. Cu toate acestea, dupa ce lucrarea este terminata, apare de obicei problema ce trebuie facut cu ramurile taiate. Masina de tocat Kraft & Dele KD5202 oferita de noi vine in ajutor. Aceasta solutie nu este doar foarte ecologica, ci si foarte convenabila. Absolut pentru sucursala si, in acelasi timp, complet sigur pentru utilizator. Tocatorul oferit pentru ramuri va permite sa taiati cu usurinta lastari rigizi de plante perene, crengute din garduri vii sau arbusti si chiar ramuri cu un diametru de pana la 44 mm
Daca materialul procesat este blocat in vreun fel, cel mai simplu mod de a scapa de el este sa folositi ?marsarier?. Este suficient sa apasati un buton de pe panoul de control si frezele vor incepe sa se roteasca in directia opusa, ceea ce va extrage cu usurinta materialul blocat.
Roti durabile si un cadru metalic pentru transport usor si comutare intre locurile de munca. Dispozitivul are o carcasa durabila care protejeaza componentele interne si garanteaza o rezistenta ridicata la deteriorarea mecanica. Greutatea redusa a masinii, de numai 20,8 kg, garanteaza manevrabilitate excelenta si usurinta in utilizare. Aceasta solutie va fi cu siguranta laudata de femeile care, cu reticenta, daca nu, au lucrat cu un motor cu ardere interna grea.
Cosul mare, integrat din plastic durabil, nu numai ca este rezistent la deformare, dar este ideal si pentru transportul materialului maruntit.

.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura