Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tocator resturi vegetale 2550W KD5200 Kraftdele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

692 lei Lei
Brand
KraftDele
Out Of stock
Descriere
Tocator resturi vegetale 2550W KD5200 Kraftdele

Taietor electric 2550W KD5200
Referinta: KD5200
Stare: Produs nou
39mm
Greutate: 11 kg

COMPOZITIA SET:
Tocator electric KD5200

DESCRIEREA PRODUSULUI
MARCA DE TOCATOR KRAFT & DELE MODEL KD5200 CU PUTERE DE 2550W
Tocatorul este echipat cu un motor modern si eficient, cu o putere mare de 2550 W, caracterizat prin un nivel de zgomot redus si fara defectiuni. Tocatorul oferit pentru ramuri va permite sa sfaramati cu usurinta lastari rigizi de plante perene, crengute din garduri vii sau arbusti, si chiar ramuri cu un diametru de pana la 39 mm. Resturile maruntite pot fi folosite ca asternut pentru paturi si carari sau aruncate pe compost.
Dispozitivul are cutite de taiere duble fabricate din otel de inalta calitate, care pot fi inlocuite. Cutitele duble si un motor electric asigura functionarea silentioasa a dispozitivului. Taierea ramurilor este unul dintre tratamentele de ingrijire de baza pe care le desfasuram in gradinile noastre. Cu toate acestea, dupa ce lucrarea este terminata, apare de obicei problema ce trebuie facut cu ramurile taiate. Tocatorul de ramuri oferit de noi vine in ajutor. Este o solutie foarte ecologica si convenabila. Absolut pentru sucursala si, in acelasi timp, complet sigur pentru utilizator.
Pentru a asigura siguranta utilizatorului, tocatorul are o protectie impotriva suprasolicitarii si o lama pentru impingerea ramurilor. Tocatorul este foarte usor de utilizat, dureaza doar o clipa pentru a transforma ramurile in bucati mici. Si ceea ce este foarte important, aceste piese sunt apoi utile ca material de mulci sau compost natural. In acest fel, tocatorul nu numai ca ajuta la rezolvarea problemei membrelor taiate, dar ofera si ingrasaminte naturale de cea mai buna calitate pentru paturile de flori.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura