Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Slefuitor cu excentric 125mm 1200W KraftDele KD1678-Z

0 stars: 0.00 din 0 pareri

179 lei Lei
Brand
KraftDele
Out Of stock
Descriere
Slefuitor cu excentric 125mm 1200W KraftDele KD1678-Z

Index: KD1678-Z
Stare: Produs nou
Slefuitor excentric 1200W.

DATE TEHNICE:
Brand: KRAFT & DELE
Model: KD1678-Z
Tip dispozitiv: slefuitor excentric
Alimentare: 230V / 50Hz
Putere: 1200 W
Viteza de rotatie: 4.000-14.000 rpm
Dimensiunea platoului: 125 mm
Montare scut: Velcro
Diametrul miscarii oscilante: 4 mm
Greutate: 2,5 kg.

Slefuitor excentric model Kraft & Dele KD1678-Z. Un dispozitiv inovator realizat din materiale de cea mai inalta calitate, folosind cea mai recenta tehnologie.
Noul design al motorului eficient de 12000W permite functionarea sigura si fiabila a dispozitivului. Instrumentul este destinat utilizatorilor casnici si profesionistilor. Motorul acestei puteri inseamna ca in timpul functionarii dispozitivul nu se oboseste si nu blocheaza roata de slefuit la presiune. Controlul vitezei cu 6 niveluri de viteza permite ajustarea precisa a lucrarilor la nevoile utilizatorului.
Instrumentul este alimentat de reteaua de 230V, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la incarcarea bateriei.
Instrumentul permite, printre altele, macinarea si lustruirea suprafetelor uscate. Adaptat pentru a lucra cu lemn, metal, ipsos si materiale plastice. Inlatura perfect rugina, vopselele vechi si intermediaza.
Miscarea excentrica asigura abraziunea materialului prelucrat, fara brazde si denivelari. Dispozitivul are reglarea vitezei reglata de un buton in partea de sus a polizorului.
Masina de tocat a fost conceputa astfel incat sa poata fi utilizata atat de utilizatorii drepti cat si de stanga. Finisajul cauciucat, antiderapant garanteaza o aderenta ferma asupra dispozitivului.
Smirghelul este schimbat fara unelte, discurile sunt atasate cu Velcro. Setul include si o punga de praf, astfel incat munca este curata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura