Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lopata multifunctionala militara KD10657

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84 lei Lei
Brand
KraftDele
Out Of stock
Descriere
Lopata multifunctionala militara KD10657 Lopata de supravietuire multifunctionala este indispensabila in timpul fiecarei drumetii, camping, gradina, drumetii, vanatoare, calatorii si expeditii in aer liber si multe altele! Produsul este fabricat din otel inoxidabil si aluminiu de cea mai buna calitate.

Lopata / sapa / ciocan / cutit / aprindere / sulita / surubelnita / cheie / ferastrau / carlig / topor / deschizator de sticle / taietor de sarma / mistrie / gheata / cleste de cuie / fluier / taietor de franghie / ferastrau / pumn / pumn / etc.
Cel mai bun instrument de supravietuire
Fii pregatit pentru orice. O lopata tactica este un instrument de supravietuire perfect pentru orice aventura. Este usoara si poate fi depozitata oriunde datorita unei carcase la indemana in care fiecare element isi are locul! Lopata este caracterizata de un cap ranforsat cu otel intarit care este suficient de puternic in orice situatie, iar manerul din aluminiu de calitate militara o face usoara si usor de manevrat.
0-180
Cap de lopata reglabil
Pot fi schimbate trei viteze, unghiul suprafetei lamei poate fi schimbat in mai multi pasi, iar lopata si sapa pot fi schimbate dupa bunul plac. Unghiul reglabil este de 45 / 90 / 180 , de asemenea, puteti ajusta prelungitorul la o dimensiune convenabila, potrivita pentru santuri in picioare.
BENEFICII:
Practicitate
Utilizare multifunctionala
Fiabilitate in orice situatie
Fiabilitatea manoperei
Constructie pliabila
FUNCTIILE INSTRUMENTULUI:
Lopata
Sapa
Topor
Cutit
Cremene
Fluier
Un deschizator de sticle
Deschizator de conserve
Cheie inelara in 3 marimi
Cutter centura de siguranta
Surubelnita cu lama plata
Surubelnita cu cap in cruce

Bat
dimensiuni:
Lungime totala: 77 cm
lungime cutit 10 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura