Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Drujba electrica 18V KD1762

0 stars: 0.00 din 0 pareri

649 lei Lei
Brand
KraftDele
Out Of stock
Descriere
Drujba electrica 18V KD1762
Fierastrau cu lant 18V seria X KD1762

Stare: Produs nou
Ferastrau cu lant de 18V
Destinat profesionistilor si utilizatorilor casnici
Model: SERIA X 1762
Lungimea placii: 306mm
Lungime maxima de taiere: 280mm
Viteza: 1,5m / s
Capacitate ulei: 60ml
Greutate: 3,38 kg

DESCRIEREA PRODUSULUI
Ferastraul cu lant KD1762 din seria X de la KRAFT & DELE este un dispozitiv de inalta clasa destinat nu doar pasionatilor de bricolaj la domiciliu, ci si profesionistilor.
Noua tehnologie unica utilizata in productia acestui dispozitiv a permis obtinerea unui produs excelent din linia exclusiva X-SERIES pentru profesionisti.
Dispozitivul este fabricat din aluminiu si plastic de inalta calitate, acoperit in mare parte cu material din cauciuc HIGH GRIP, garantand o prindere sigura si sigura in toate conditiile.
Linia de produse X-SERIES by KRAFT & DELE este alimentata de baterii fabricate in tehnologie litiu-ion (Li-Ion). Aceasta tehnologie a permis stocarea a doua ori mai multa energie decat in bateriile conventionale NiMH. De asemenea, nu exista niciun efect de memorie (pierderea capacitatii bateriei).
Ferastrau cu lant KD1762
Fierastraul este actionat de motorul nostru BRUSHLESS MOTOR, fara perii, care prelungeste durata de viata a dispozitivului, este mai rezistent la sarcini, iar durata de viata a bateriei a crescut cu inca 40%. Utilizarea unui motor fara perii a dus la o reducere a curentului generand caldura, iar cresterea temperaturii pe carcasa este redusa chiar si in aplicatii industriale grele care necesita o munca lunga si grea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura