Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Polizor biax pneumatic Adler AD-1244 6 mm Profesional

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169 lei
Brand
00000636
Descriere
Polizor biax pneumatic Adler AD-1244 6 mm Profesional


Descriere:
Polizoarele tip biax pneumatice Adler sunt unelte adaptate pentru a lucra cu scule de slefuire cu un diametru de 3 6 mm. Puterea diversificata a uneltelor si vitezele de rotatie, utilizarea unui cap de unghi, precum si diferite lungimi ale bratelor de rectificat permit prelucrarea suprafetelor greu accesibile. Manerele acoperite cu un material special reduc semnificativ nivelul vibratiilor si zgomotului, ceea ce face munca placuta, sigura si convenabila pentru operator. Polizoarele tip biax pneumatice Adler se utilizeaza pentru tratarea sudurilor, a pieselor mici, a forjatelor, a matritelor, a matritelor de injectie si ori de cate ori este nevoie de inalta calitate si precizie la macinarea pieselor.
Un mare avantaj al modelului AD-1244 este carcasa compozita usoara, care afecteaza functionalitatea si confortul utilizarii dispozitivului. In plus, masina de slefuit este echipata cu un buton care regleaza numarul de rotatii in functie de reglarea debitului de aer.
Motorul pneumatic de inalta performanta ofera turatii foarte ridicate de 25.000 pe minut, reducand in acelasi timp consumul de aer.

Specificatii tehnice:
Nume instrument: AD-1244
Cod produs: MA1244
Diametrul suportului pentru coada: 6 mm
Viteza: 25000 rpm
Consumul mediu de aer: 68 l / min
Presiune maxima de lucru 6,3 bar
Greutate: 0,4 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura